CLIM.nl: Consultancy for Leading Interactive Media

Tandartsen Groenveld

Opdrachtgever

De opdrachtgever voor dit project is Tandartsen Groenveld, uit Venlo. Dit is een klant in de categorie Gezondheid, verzorging en zorg.

CLIM.nl portfolio: Tandartsen Groenveld

Product & diensten

Tandartsen Groenveld maakt gebruikt van de volgende producten en diensten bij CLIM.nl: webdesign, website, vormgeving, drukwerk, fotografie, narrow casting, advies.

Project

Tandartsen Groenveld heeft in de afgelopen jaren veel ontwikkeling doorgemaakt. Een nieuwe generatie jonge tandartsen staat voor de mensen klaar en om deze frisse start kracht bij te zetten is in samenwerking met CLIM.nl een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Dit komt onder andere tot uiting op drukwerk, kleding en in en om het praktijkgebouw.

Een goede informatievoorziening over de verschillende behandelingen van Tandartsen Groenveld stond voorop. Hiervoor is onder andere een responsive website ontwikkeld, maar heeft CLIM.nl ook een narrow casting systeem geleverd in de wachtkamer van de praktijk. Hierop worden mededelingen uit de praktijk weergegeven, alsmede lokale nieuwsberichten en video's ter amusement van de wachtende mensen.

Website

Ga naar de website van Tandartsen Groenveld (nieuw venster).